Uw zwembad laten renoveren?

Is uw zwembad defect of is de look een beetje verouderd? Wacht niet langer en laat uw zwembad renoveren of volledig vernieuwen via The Pool Boy zodat u er snel weer het maximum uithaalt. Wij vertrouwen op ons ervaren partnernetwerk en ontzorgen u zelf verder met regelmatige reinigingen, zomer– en winteronderhoud, onderhoudsproducten en zwembadafdekking op maat.

Herstelling en renovatie
Herstelling en renovatie

Mogelijke herstellingen aan uw zwembad

We vertrouwen op een gespecialiseerde partner voor de elastische voegwerken van zwembaden. Het elastische materiaal is bestand tegen uv en chemicaliën en garandeert een lange levensduur.

 • afkitten van de onderkant van de boordstenen
 • afkitten van de bovenkant van de boordstenen
 • uitslijpen en opnieuw elastisch afkitten van de voegen

In welke gevallen laat u best uw zwembad renoveren?

We sommen enkele mogelijke oorzaken op voor een zwembadrenovatie. Ongeacht de situatie zorgen wij er altijd voor dat u binnenkort weer geniet van zalig zwemplezier.

 • Wanneer u uw zwembad gedurende lange tijd niet onderhoudt, kan het zich in slechte staat bevinden.
 • Gelaste liners met een dikte van 1,5 mm gaan 20 tot 25 jaar mee. zwembaden met liners van 0,75 mm dik worden best na 10 tot 15 jaar gerenoveerd.
 • Uw zwembad vertoont een lek.
 • De zwembadonderdelen zijn verouderd of defect.
 • De zwembadliner of –tegels komen los.
 • Er is een constructiefout gemaakt bij de plaatsing van uw zwembad.
 • Er zijn energievriendelijkere mogelijkheden voor uw zwembad.
 • U wilt uw verouderde zwembad een nieuwe look geven of voorzien van moderne snufjes.

De soorten zwembaden die we renoveren

Onze partners passen zowel de bekleding, de rolluik, het aandrijfsysteem, de pomp, de filters als de boordstenen aan.

Bij bouwkundige zwembaden zijn alle renovaties en herstellingen mogelijk.

Heeft u zelf uw zwembad gebouwd? Dan vernieuwen we de bekleding, boordstenen en pomp.

Bij prefabzwembaden zijn de renovatiemogelijkheden beperkt. We vervangen meestal het volledige bad.

Een betonnen zwembad kan u op elk moment laten vernieuwen. Het is ook mogelijk om er een bouwkundig of monoblokzwembad in te plaatsen.

De bekleding van polyesterzwembaden veroudert door osmose, wat de waterdichtheid kan beïnvloeden. Een renovatie van de bekleding is mogelijk.

Ook volledig op maat gemaakte zwembaden kunt u laten renoveren door The Pool Boy. Bezorg ons alle informatie en we bekijken wat we voor u kunnen doen.

Heeft u nog garantie op uw zwembad?

Indien u nog garantie heeft op uw zwembad, raden we u altijd aan om eerst de zwembadfabrikant of –installateur te contacteren om uw zwembad te renoveren. Garantieperiodes voor zwembaden lopen meestal van 10 tot 30 jaar, maar verschillen per installateur.

Is uw garantieperiode afgelopen, dan verwijzen wij u door naar onze vaste partners. Een medewerker van The Pool Boy komt bij u langs (eventueel tijdens een periodiek zomer– of winteronderhoud) en analyseert wat er te renoveren is aan uw zwembad. We bezorgen alle informatie aan onze partners, zodat zij snel uw zwembad kunnen renoveren of compleet vernieuwen.

Onze vaste partners

Delta Pools produceert zwembaden en zwemvijvers op maat. Ze ontwerpen polypropyleen zwembaden op maat die energiezuinig, milieuvriendelijk, chemicaliën- en uv-bestendig zijn, mét een eerlijk prijskaartje. Ook de polyethyleen zwemvijvers zijn uv-bestendig. Dient uw oude zwembad bijna geheel vervangen te worden? Ga voor een strak zwembad of een natuurlijke zwemvijver van Delta Pools.

Herstelling en renovatie

Jomarco specialiseert zich al meer dan 20 jaar in de installatie van zowel binnen- als buitenzwembaden, waaronder monoblokzwembaden, bouwkundige zwembaden en zelfbouwzwembaden. Ze staan ook in voor de technische installatie en de afwerking van de zwembadboorden. Als deskundige plaatser van diverse soorten zwembaden achterhalen ze snel wat er schort aan uw zwembad en zorgen ze voor een snelle en feilloze herstelling of renovatie.

Herstelling en renovatie